Wat zijn onze annuleringsvoorwaarden?

Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Door onze persoonlijke aanpak en ervaring zullen wij sowieso altijd onze uiterste best doen om bij annulering wegens onvoorziene omstandigheden en je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten, de accommodatie opnieuw te verhuren en de huurkosten (min de gemaakte reclame en administratie kosten) terug te betalen.

Indien je je boeking(sverzoek) moet annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van je.

Extra aanvulling ten aanzien van het Coronavirus:

Mocht er wegens overheid beperkingen rondom het coronavirus geen mogelijkheid zijn om naar ons af te reizen dan kunnen jullie kiezen om je vakantie verblijf bij ons om te boeken naar volgend jaar. Indien jullie besluiten te annuleren dan vergoeden wij 95% van de reeds betaalde huursom. Wij rekenen 5% administratiekosten. 

Deze corona regel geldt:

  • Indien het niet mogelijk is om af te reizen naar Frankrijk (en dus niet bij een negatief reisadvies). Kortom als de Franse overheid een inreisverbod heeft voor Nederlanders of als Nederland een uitreisverbod heeft naar Frankrijk (dus bij code rood).
  • Ter verduidelijking gelden bij ons, bij een code oranje vanuit NL, geen Corona annuleringsvoorwaarden, maar zijn onze normale annuleringsvoorwaarden zoals hierboven beschreven van toepassing. Wel willen wij aanbieden om bij code oranje bij annulering vanaf de 42ste tot de 14e dag (ipv 28e dag) voor aanvang 40% van de reissom te restitueren. Er zijn verschillende annuleringsverzekeringen die bij code oranje of code geel restitutie verlenen, eventueel kunt u dit nakijken op de site van de ANWB.
  • We kunnen pas naar omboeking dan wel vergoeding overgaan als duidelijk is dat je niet naar Frankrijk kunt afreizen , helaas niet eerder. Uitgangspunt is natuurlijk dat we voor iedere huurder naar een goede en passende oplossing zullen kijken.

Wat betreft Covid-19:
Mocht je i.v.m. een Covid-19 gerelateerde lockdown niet naar ons toe mogen reizen, dan kan je uiteraard kosteloos annuleren of eventueel je boeking verplaatsen naar een andere datum. Bij een annulering zullen we 95% van de reeds betaalde kosten z.s.m. terugboeken. Lees de voorwaarden voor een uitgebreider overzicht.

Menu