Wandelen in Bretagne

Ga je graag wandelen in Bretagne? Bretagne heeft prachtige wandelgebieden en geweldige uitzichten. Wij organiseren bij Le Cheval Rouge diverse wandelvakanties. De mooiste plekken worden bezocht en er kan genoten worden van Bretagne. Dus, wil jij er graag op uit? Kies dan voor een wandelvakantie bij Le Cheval Rouge.

Over de wandelen in Bretagne

Je kan bij ons compleet verzorgde wandelvakanties boeken. Dit kan je met een kleine groep doen of een grotere groep. Wij hebben plek voor 14 personen. Ook kan je ervoor kiezen om te overnachten. Je zal dan verblijven in een tweepersoonskamer met eigen badkamer en apart toilet. Beneden is de woonkamer voorzien van een houtkachel. De wandelvakantie is een volpension en dus krijg je drie maaltijden per dag. Ontspannen na een wandeling? Dat is mogelijk in onze sauna.

De route

Om jullie de beste plekjes van Bretagne te kunnen laten zien, hebben we gekozen voor het wandelpad GR34 langs de kust. Er zijn hier bramenstruiken te vinden met bramen die je kan eten, maar ook verschillende paddestoelen. Dit is vooral in het najaar. In het voorjaar geniet je van groene natuur en bloemknoppen die opkomen. We maken elke route af. Daarom vertrekken we elke keer van Le Cheval Rouge naar de plek waar we gebleven zijn. Wil je meer weten over de wandelroute? Bekijk dan dit overzicht.

Interesse?

Wil je graag wandelen in Bretagne? Boek dan snel bij Le Cheval Rouge. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen of direct reserveren. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste wandelvakantie!

Wandelen in Bretagne

Bespreek de mogelijkheden

Menu