Huisje Bretagne

Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een huisje in Bretagne. Het is opgezet door een Nederlandse eigenaar met behoudt van de structuur en cultuur van Frankrijk. Het huisje in Bretagne is een omgebouwde oude boerderij. Het huisje ligt in een rustig gedeelte van Bretagne, waardoor men lekker van de natuur kan genieten.

Over het huisje in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft drie verschillende huisjes op haar terrein in Bretagne. Het grootste huisje is voor 6-8 personen, gevolgd door een huisje voor 5 personen en een huisje voor 4 personen. De huisjes zijn opgebouwd vanuit een oude boerderij. 

De omgeving van het huisje in Bretagne

Le Cheval Rouge met haar verschillende huizen en ingerichte tenten heeft een perfecte ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de huisjes mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de eigenaar van het huisje in Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie huisjes in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met een omgebouwde boerderij tot 3 huisjes in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een huisje in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons huisje in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van u!

Huisje Bretagne

Bespreek de mogelijkheden

Menu